Ergoterapeut til det neurologiske team i Aarup - Vikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du ergoterapeut og brænder du for det neurologiske speciale? Ønsker du at gøre en forskel for borgere med mange forskellige neurologiske problemstillinger og kan du lide at arbejde i et dynamisk og travlt miljø, hvor du har mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

En af vores ergoterapeuter går på barsel og vi søger derfor en vikar til det neurologiske team i Aarup. Stillingen er på 32 timer om ugen med tiltræedelse 1. februar 2024.
Du vil blive en del af et dygtigt og engageret team, der arbejder med borgere med neurologiske sygdomme.

Hvem er vi

Vi er et team af positive og engagerede kollegaer. Vi har et godt og inspirerende arbejdsmiljø med plads til og fokus på faglig udvikling, sparring og vidensdeling.

Teamet, som ligger placeret i Aarup, arbejder primært sammen om borgere med neurologiske sygdomme og består af seks fysioterapeuter og seks ergoterapeuter. Den ergoterapeut vi søger vil primært have opgaver i forhold til borgere med neurologiske problemstillinger, men der kan forekomme træningsopgaver inden for det geriatriske og ortopædkirurgiske område i begrænset omfang.

I Træningsafdelingen varetager vi genoptræning og vedligeholdende træning på både basal og avanceret niveau og vi har efterhånden også en del forløb med rehabilitering på specialiseret niveau.

Hvem er du

Vi ser gerne, at:

  • Du har erfaringsniveau og kompetencer i forhold til at varetage de fleste typer borgerforløb i neurologisk regi
  • Du kan arbejde selvstændigt og varetage genoptræning af borgere i forhold til parestisk OE problematikker, kognitive problemstillinger, energiforvaltning, FOTT og ADL, og måske er én eller flere af områderne din særlige spidskompetence
  • Du er vant til at arbejde målrettet sammen med borgerne med udgangspunkt i den rehabiliterende tankegang, samt at inddrage pårørende i det omfang det er relevant
  • Du er god til at formidle den viden du har om borgeren til både borger, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere
  • Du er fleksibel og god til at bevare overblikket og arbejde i en kompleks og travl hverdag
  • Du kan arbejde selvtilrettelæggende
  • Du har kørekort til personbil.
Om jobbet

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med en varieret og spændende arbejdsdag. Du vil som del af teamet have stor indflydelse på, hvordan opgaverne tilrettelægges ud fra borgerens mål. Du vil få mange samarbejdspartnere på tværs af kommunen, hvor rehabilitering er det samlende begreb. Træningen af borgerne foregår både individuelt, på hold, i borgerens hjem og på træningscenteret. Der er sparringsmuligheder med monofaglige - og tværfaglige kollegaer.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er er en deltidsstilling med tiltrædelse 1. februar 2024. Løn og ansættelse vil ske efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest inden ansættelse kan finde sted. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte Leder af Træning, Lykke Oddershede Jørgensen på tlf. 64 74 71 47, TR Lene H. Pedersen på tlf. 64 74 69 45 eller ergoterapeut, Camilla Eckhoff på tlf. 64 74 66 15.

Ansøgningsfristen er d. 13. december, 2023.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7beb0281)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Træning, Indre Ringvej, 5560 Aarup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946093

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet