Spillerpræsentation 🤾 - Martin Larsen

Profilbillede

Nyheden er fra Aarup BK Håndbold

Så er sæsonen for alvor startet for alle hold. Yderligere, så starter pokalturneringen også - og første hold som skal i aktion er vores herrehold.

Herrerne har til denne sæson fået en masse nye spillere, og derfor vil vi benytte muligheden for at præsentere nogle af disse.


Første mand, er Martin Larsen, 23 år, som er ny spiller i truppen. Martin kommer oprindeligt fra Holstebro, men har i de seneste sæsoner spillet for Næstved Herlufsholm. Nu skal hans stærke venstrehånd i stedet være med til at sikre en masse mål ude fra en stærkt besat højrefløj, her i Aarup.

Martin udtaler selv omkring skiftet til Aarup:

‘’Jamen jeg havde i forvejen tænkt, at min tid i højere divisioner var ved at være ovre, og jeg hellere ville ‘’hygge’’ mig når jeg skulle bruge min tid på håndbold. Så hørte jeg om Aarup og de ting som skete på herresiden - hvilket lokkede mig. Så det var en nem beslutning da buddet lød sig.’’


Husk, at I kan se mere til Martin og resten af holdet ved at komme i hallen torsdag aften (14/10) 20.30, hvor herrerne møder OH-77 i pokalturneringen. 

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Aarup BK Håndbold.
Kilde: Aarup BK Håndbold