U13 drenge træner søges

Kilde: Aarup BK Håndbold
Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Aarup BK Håndbold

Aarup BK Håndbold (Fyn) søger (chef)træner til vores dygtige U13 drenge (sæson 2021/2022), da vores nuværende U13 trænere følger årgang 2007 op til U15.


Kort om U13 drengene
En stor gruppe drenge der primært består af 2. års spillere. 1. holdet har altid kæmpet i toppen mod de bedste hold på Fyn, og 2. holdet har klaret sig godt i 2. bedste række.


Drengene er træningsvillige, motiverede til at lære nyt og har et godt sammenhold. De har motiveret deltaget i bla. online- og selvtræning under nedlukningen. Alt i alt en spændende trup, hvor der er meget udviklingspotentiale på alle niveauer.


Vi søger en eller flere trænere, som kan være med til at udvikle spillerne, både teknisk og fysisk. Der vil være to træningspas.Vi er en social klub med medlemsfremgang de seneste 5 år og mange børnehold.

 
Vi vægter udvikling af både spillere og trænere meget højt, såvel på og udenfor banen. Skal du være træner i vores klub, så forventer vi også at du løbende deltager i kurser/uddannelse, som betales af klubben, samt skal du ville hele klubben og deltage i vores sociale arrangementer.


Er du interesseret eller nysgerrig, så giv et ring og få en snak med Johannes på tlf.: 27821492

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Aarup BK Håndbold.
Flere artikler