Udforsk det forladte sommerland: En uhyggelig halloween-oplevelse

dato

Tag med på en nervepirrende rejse gennem det forladte sommerland i Aarup, når parken åbner sine døre for en uforglemmelig halloween-oplevelse. Med skrækindjagende zoner og skræmmende overraskelser lover denne begivenhed at få adrenalinen til at pumpe.

Fredag den 25. oktober 2024 kl. 18:00 åbner Fyns Sommerland op for en helt særlig halloween-oplevelse. Parken, der har stået forladt i en årrække, er nu omdannet til et uhyggeligt univers, hvor besøgende kan udforske mystiske historier og skræmmende temaer.

Skrækindjagende zoner for alle aldre

De besøgende kan forvente at blive udfordret i to særlige zoner. Zone 1 er for dem over 12 år, mens zone 2 er for de modigste, som er fyldt 15 år. Hver zone er hjemsted for over 10 skræmmere, der gemmer sig mellem træerne og kulisserne, klar til at give et chok.

Uhyggelige attraktioner i parken

Udover de skræmmende zoner kan besøgende over 12 år opleve en uhyggelig dyrekirkegård og en skjult labyrint i skoven. Denne kombination af glæde og rædsel sikrer mange timers intens underholdning for dem, der tør udforske hele parken.

Billetter til denne uforglemmelige oplevelse skal købes på forhånd, og entréprisen varierer fra 50 til 245 kr.

Praktisk information:
Dato: Fredag 25. oktober 2024
Tid: Kl. 18:00
Sted: Fyns Sommerland, Fjellerupvej 81, 5560 Aarup
Entré: 50-245 kr
Målgruppe: Alle
Billetter: Skal købes på forhånd



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut