Uhyggelig halloween-oplevelse i Fyns Sommerland

dato

Er du klar til at udforske Fyns Sommerland og opleve dens mystiske historie på tæt hold? Fredag den 11. oktober 2024 åbner Det Forladte Sommerland og byder på en uforglemmelig halloween-oplevelse fyldt med spænding og rædsel.

Udforsk de skræmmende zoner
Fra kl. 18:00 kan du følge de snoede stier, dekoreret med blodige tarmlignende reb, og opleve forskellige zoner, hver med deres eget skrækindjagende tema. Zone 1 er for dem over 12 år, mens zone 2 er for de modigste, som er fyldt 15 år. Hver zone vil være hjemsted for mere end 10 skræmmere, der lurer mellem træerne og kulisserne, klar til at overraske dig.

Uhyggelige attraktioner for de modige
Udover zonerne er parken åben for alle over 12 år, hvor du kan opleve den uhyggelige dyrekirkegård og den skjulte labyrint i skoven. Denne oplevelse kombinerer glæde og rædsel, der får adrenalinen til at pumpe gennem flere timers intens underholdning - hvis du tør udforske hele parken.

Praktisk information
Dato: Fredag den 11. oktober 2024

Tid: Kl. 18:00

Sted: Fyns Sommerland, Fjellerupvej 81, 5560 Aarup

Entré: 50-245 kr.

Arrangør: Alle

Billetter: Billetter købes på forhånd

Kom og oplev en halloween-aften, du sent vil glemme, i Fyns Sommerland!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut