VKAREN.DK søger friske medarbejdere til Dan-Foam i Aarup

Profilbillede
dato

Er du mødestabil, energisk og klar på nye udfordringer?  Er du interesseret i et længerevarende vikariat i en velrenommeret virksomhed, hvor der er fokus på din trivsel? Så læs mere her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger 5 vikarer for Dan-Foam i Aarup til produktionsarbejde. Som produktionsmedarbejder bliver du en del af et team, hvor godt kollegaskab vægtes højt! Du er i tæt samarbejde med dine kollegaer hele tiden, og det gode samarbejde er altafgørende for, at I lykkedes. Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du sammen med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis.

Der er tale om længerevarende vikariater med gode muligheder for forlængelse. Der er opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaverne vil primært foregå i madras-afdelingen, hvor du skal lægge betræk på madrasserne. Du står sammen med en kollega, hvor I monterer betrækket ved hjælp af en maskine. På aftenholdet vil der hovedsageligt være tale om at betjene maskiner og håndtere puder. Arbejdet kræver, at du er i fysisk god form, da det kan være tungt, samt du har gentagende bevægelser og størstedelen foregår stående.

Det vil være en fordel med truckcertifikat, da du kan hjælpe med at flytte paller, hente materialer eller andre forefaldende opgaver – det er dog ikke et krav til alle stillingerne.

Vi søger flere medarbejdere til både dag- og nathold.

Daghold:
12 timers vagter fordelt på 2 vagter i den ene uge og 4 i den efterfølgende.

Nathold:
Ons-fredag 19-07. Senere skiftes der til søn-tirsdag 19-07.

Husk at synliggøre i din ansøgning, hvilket skift du gerne vil søge.

Vi forventer:

Det er ikke afgørende, at du har relevant erhvervserfaring, da der er en grundig oplæring. Vi forventer, at du er naturligt engageret i dit arbejde og du kan forstå vigtigheden i din rolle hos virksomheden og går nysgerrigt til nye opgaver. Du trives godt med fysisk arbejde i højt tempo, ligesom du har en høj arbejdsmoral, og at du går til opgaverne med engagement. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk.

Din profil:

Som kollega møder du ind med en positiv indstilling og en arbejdsgejst, som smitter. Du har altid et godt overblik, selv når tingene går stærkt. Dine kolleger kan altid regne med dig. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. Du er en holdspiller, som gerne strækker sig lidt ekstra for at hjælpe en kollega – du vil opleve samme indstilling fra dine kolleger, og det er dét, der gør jer til et godt team.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende mulighed i en velrenommeret virksomhed, hvor der er en sund kultur og godt kollegaskab vægtes højt. Du får en spændende mulighed for at blive en del af en global, succesfuld virksomhed med en førende position på sit felt og stærke kvalitetsbrands. Koncernen er ambitiøs og kontinuerligt i udvikling, og du bliver en del af en veletableret og professionel kvalitet set up med engagerede og fagligt kompetente kolleger. Du bliver del af et stærk team. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag. Der er mulighed for køb af mad i deres kantine, og du har desuden muligheden for at benytte dig af virksomhedens motionsrum.
Din løn og øvrige ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.

Ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling? Så send ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder – Dan-Foam” og angiv i ansøgningen, hvilket hold du er interesseret i. Ved spørgsmål kan du kontakte os på tlf. 70152010 hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge stillingen med det samme!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK ApS, Lerchesgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6020637

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet